Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Οι μυς για καλό σεξ

Τη ρήση που λέει ότι το καλό σεξ είναι το 50% της σχέσης, την έχεις ακουστά; Ε, λοιπόν, είναι πέρα για πέρα αληθής! Χρειάζεται φαντασία, ανοιχτό μυαλό, διάθεση για αναζήτηση, ποτέ επαναλήψεις στα ίδια και στα ίδια και φυσικά, καλό και γυμνασμένο σώμα.

Το σεξ δεν γίνεται με το μυαλό, αλλά με το σώμα. Ο άντρας είναι ο καθοδηγητής, εκείνος που κρατά την μπαγκέτα και ρυθμίζει τους ήχους της… ορχήστρας. Για να αποφύγεις τα… φάλτσα, καλό είναι να είσαι ένας σωστός μαέστρος στο κρεβάτι.

Για να το πετύχεις τώρα αυτό, βασική προϋπόθεση είναι να διαθέτεις το ανάλογο σώμα. Εντάξει, δεν είπαμε να είσαι φέτες, αλλά γιατί να μην έχεις γυμνάσει τους κατάλληλους μυς, έτσι ώστε να μπορείς να ανταποκριθείς με άνεση στις… βασικές τουλάχιστον λειτουργίες;

Ας δούμε λοιπόν μαζί, ποια σημεία του ανδρικού σώματος, πρέπει απαραιτήτως να έχουν γυμναστεί για να κάνουν τη γυναίκα να νιώσει ικανοποίηση, ασφάλεια, επιθυμία και άσβεστο πάθος. Μην ξεχνάς ότι η ίδια δεν γνωρίζει αυτές τις λεπτομέρειες. Απλώς το ένστικτό της την οδηγεί. Ήρθε η ώρα να μπορέσεις να κυριαρχήσεις και σε αυτό!

• Δικέφαλοι
Υπάρχουν τόσο στα χέρια, όσο και στα πόδια. Όταν είναι από πάνω σου και χρειάζεται να την κρατήσεις όρθια, εκεί ακριβώς μπαίνει και η λειτουργία των δικέφαλων των χεριών. Από τη δύναμη που θα βάλεις και από την άνεση με την οποία θα την κρατήσεις ψηλά, θα καταφέρεις να την εντυπωσιάσεις και να την κάνεις να νιώσει ασφάλεια και σιγουριά. Μόλις τελειώσετε (τον έπιασες τον πληθυντικό, έτσι;) θα έρθει να χωθεί ανάμεσα στα στιβαρά σου μπράτσα με ένα χαμόγελο σιγουριάς και ικανοποίησης, που δεν το αλλάζεις με τίποτα.

Γι’ αυτό φρόντισε να τους κρατάς γυμνασμένους. Μπορείς να αγοράσεις δύο μικρούς αλτήρες, των πέντε κιλών για παράδειγμα και να κάνεις καθημερινά μερικές σετ, από 8-12 επαναλήψεις αρχικά. Προσοχή στους αγκώνες, που πρέπει να μένουν όσο γίνεται περισσότερο ακίνητοι για να γυμναστούν οι δικέφαλοι.

• Στήθος
Ενδόμυχα, όλες οι γυναίκες θέλουν να νιώθουν ότι μπορούν να βασιστούν στον άντρα τους, να ακουμπήσουν πάνω του. Το ορθωμένο και καλογυμνασμένο στήθος, είναι το πρώτο σημείο που κοιτούν και αποκτούν αυτό το αίσθημα σιγουριάς που χρειάζονται.

Για να γυμνάσεις το στήθος σου, χωρίς πολύ κόπο, μπορείς αρχικά να το πετύχεις με εκτάσεις και υπερεκτάσεις των χεριών. Μέσα σε λίγες μέρες θα διαπιστώσεις μόνος σου ότι ο θώρακάς σου σηκώθηκε ψηλότερα. Ακολούθως, μπες στη διαδικασία να κάνεις μερικές κάμψεις κάθε πρωί. Θα ξυπνάς γρηγορότερα και θα νιώθεις πιο δυνατός και υγιής.

• Ραχιαίοι
Αφού σας αρέσει και στους δύο να την σηκώνεις πάνω, κατά τη διάρκεια του σεξ, πώς θα το πετύχεις χωρίς γυμνασμένους ραχιαίους; Όλη η δύναμη, όλο το ζόρι, πέφτει ακριβώς σε αυτό το σημείο του σώματος. Άσε που είναι σκέτη ξεφτίλα να μην το καταφέρεις, μπορεί να την κάνεις να νιώσει ότι πάχυνε και μετά το παιχνίδι είναι χαμένο για αρκετό καιρό.

Η λύση είναι απλή: Βρες ένα σημείο στο δωμάτιό σου, που μπορείς να βάλεις τα πόδια έτσι, ώστε να κρατούν κόντρα. Γύρνα ανάσκελα και σιγά – σιγά άρχισε να σηκώνεις το κορμί σου προς τα πίσω. Στην αρχή οι επαναλήψεις θα είναι λίγες και μπορεί να πονέσεις λίγο. Μην το ζορίσεις, άσε το σώμα σου να δώσει το ρυθμό. Μετά από λίγο καιρό θα πετάς και θα μπορείς, όχι μόνο να την σηκώνεις πάνω σου, αλλά και να την φέρνεις σβούρες…

• Κοιλιακοί
Άφησέ τες να λένε ότι θέλουν ο άντρας να έχει την κοιλίτσα του. Την κρίσιμη στιγμή, όλες θα ήθελαν να πιάνουν εκεί και να είσαι σφιχτός σαν πέτρα. Μην ξεχνάς ποτέ ότι οι κοιλιακοί είναι το βασικό εργαλείο για να κρατάς το… εργαλείο σου ακμαίο, στιβαρό και έτοιμο προς χρήση ανά πάσα ώρα και στιγμή. Και αυτό είναι κάτι που οι γυναίκες το μετρούν πολύ στον άντρα.

Η γυμναστική για κοιλιακούς είναι και απλή και εύκολη. Απλώς, αν έχεις καιρό να το δοκιμάσεις, μπορεί το πρώτο διάστημα να νιώσεις λίγο πόνο. Να ξέρεις όμως ότι οι κοιλιακοί θέλουν χρόνο για να σφίξουν, άρα πρέπει να φανείς επίμονος και υπομονετικός. Επίσης, καλό είναι να βελτιώσεις και τη διατροφή σου.

• Γλουτοί
Βασικό σημείο του ανδρικού σώματος, για αρκετές το πρώτο που προσέχουν στον άντρα. Στο σεξ επίσης, τρελαίνονται να το χαϊδεύουν, να το σφίγγουν και να το κρατούν γερά. Αν μάλιστα, πέσεις και σε καμιά progressive περίπτωση, θα δεις πώς είναι να το χτυπούν κιόλας. Η απόλαυση και η ηδονή τους γίνεται ασύλληπτα μεγαλύτερη, όταν το αντικείμενο του πόθου τους είναι καλογυμνασμένο και σφριγιλό.
Για να το πετύχεις αυτό, όλες οι προηγούμενες ασκήσεις θα σε βοηθήσουν. Πρέπει όμως και εσύ να βάλεις στη ζωή σου, λίγο παραπάνω περπάτημα, εναλλάξ με λίγο τρέξιμο ή κολύμπι ή ποδήλατο. Οι αλλαγές στη συμπεριφορά της, θα διαπιστώσεις πολύ σύντομα ότι θα είναι εντυπωσιακές.

• Κοκκυγικοί μυς
Εκτός από την ούρηση, ελέγχουν και την στύση. Ένα καλό και βαρβάτο πέος, λοιπόν, έχει σε εξαιρετικοί κατάσταση τους εν λόγω μυς που πρέπει να γυμνάζονται. Κάλοι κοιλιακοί, ραχιαίοι και γλουτιαίοι μυς, βοηθούν σε αντοχή και διάρκεια. Όμως οι κοκκυγικοί μυς μπορούν να γυμναστούν ανά πάσα ώρα και στιγμή και αυτό είναι το μεγάλο τους πλεονέκτημα.

Σκέψου τους μυς που ενεργοποιείς όταν θέλεις να σταματήσεις την ούρηση. Αυτοί είναι οι κοκκυγικοί μυς, που ασχολούνται με την στύση και το σπέρμα, επίσης. Μην ξεχνάς να τους γυμνάζεις κάθε μέρα, όπου και αν βρίσκεσαι. Στο σπίτι, στο γραφείο, στο αυτοκίνητο. Όταν έρθει η στιγμή να τους θέσεις σε πλήρη λειτουργία δεν θα σε απογοητεύσουν. Θα κρατήσουν τη σημαία ψηλά και την καλή σου ακόμα ψηλότερα.

Πηγη:http://www.menslounge.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *